Mobilnihry.tk / Mobilnihry.webnode.cz - Java hry - Preview - Recenze


Vodafone Ozvi se: Žádný kredit? Není problém!

26.05.2009 13:55

Obrázek “https://www.vodafone.cz/images/vodafone_logo.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Došel vám kredit a potřebujete si zavolat? Vodafone se inspiroval u T-mobilu a představil službu s názvem Ozvi se, díky níž uživatel Vodafone může zaslat nouzovou bezplatnou zprávu s požadavkem na zpětné zavolání. Službu Ozvi se lze použít k zaslání nouzové sms do všech sítí, pod zprávou s požadavkem na zavolání, jež obsahuje text:

"Vas znamy vam z cisla ......... poslal tuto Ozvi se SMS, kterou vas prosi o zavolani. Tak se ozvete. Pekny den, Vodafone. "

se zobrazuje narozdíl od T-mobilu reklama. Dalším rozdílem je, že zpráva se neodešle zas tak úplně sama, že zavoláte na číslo a po zjištění informace že nemáte kredit vám nabídne operátor možnost poslat nouzovou sms, ale pro odeslání sms musíte v pohotovostním režimu vyťukat kód v tomto tvaru:

*101*tel. číslo příjemce nouzové sms#

Zpráva je určitě zajímavým spestřením nabídky Vodafone a určitě se bude hodit, když nemáte kredit. Na druhou stranu, pod zprávou se kontaktovanému zobrazí reklama a ne každý se musí o službě dozvědět, vzhledem k tomu, že každý nečte články ze světa mobilů...

—————

Zpět